Samu?l en Ximena Bekx

Samu?l & Ximena Bekx zijn na jarenlange zendingservaring in Operatie Mobilisatie (OM), sinds 2020 verbonden aan Trans World Radio (TWR) Europe. Met deze zendingservaringen is Samu?l als HR Recruiter werkzaam voor TWR Europe om mensen te werven voor projecten wereldwijd, met als uiteindelijke doel dat mensen het evangelie horen.

Wat Samu?l & Ximena enthousiast maakt over TWR, is het feit dat het evangelie, via de radio of andere media middelen, zomaar de woonkamer van iemand kan binnenkomen, waar het voor een zendeling misschien onmogelijk zou kunnen zijn, in deze veranderende wereld. Op deze manier wordt iemand niet alleen in contact gebracht met het evangelie, maar ook in de veiligheid van zijn of haar huis, kan de persoon onderwezen worden met de Bijbel. Zo ontstaan er in de praktijk huiskerken die groeien en zich vermenigvuldigen in hun eigen taal en cultuur.

Wil je regelmatig op de hoogte gehouden worden via een nieuwsbrief of update, neem dan contact op met het thuisfrontteam: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .