Diensten PDF Afdrukken E-mailadres


Reserveren

Hier kunt u RESERVEREN voor het bezoeken van één of meerdere diensten in de komende tijd.

Denkt u ook even aan de mensen die u kent en die wellicht geen mogelijkheid hebben om zelf te reserveren via internet en wellicht wel naar de dienst willen komen? Misschien kunt u met hen afstemmen en mogelijk voor hen reserveren (geef dan uw mailadres op voor eventuele communicatie).

(let op: medewerkers geluid, koster, dienstleider, spreker, muziek enz. die volgens het rooster komen hoeven niet te reserveren; familieleden van medewerkers moeten wel reserveren als zij naar de kerk willen komen)

Reserveren voor de eerstvolgende zondag kan tot uiterlijk vrijdagavond 21:00 uur.

Als u zich heeft aangemeld en de omstandigheden veranderen (bijvoorbeeld ziekte) dan meldt u zich af door te mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


Collecte

Collecteren bij voorkeur via de Ichthus App voor leden en vrienden. Bezoekers kunnen ook via onderstaande QR code geven. Bij de uitgang van de dienst is er een mandje voor eventueel contant geld.

 

Bij binnenkomst

We vertrouwen erop dat iedereen die de dienst bezoekt vrij is van symptomen die zouden kunnen wijzen op een Corona-besmetting. Ook is er in de afgelopen 5 dagen geen contact van meer dan 15 minuten geweest met een positief getest persoon. Bezoekers van de dienst gaan direct bij binnenkomst naar hun zitplaats en houden daarbij minimaal 1,5 meter afstand van niet-gezinsleden. Aan de broeders en zusters die zijn aangemeld voor de dienst wordt een rijnummer toegewezen.

 

Avondmaal

Tijdens de avondmaalsviering zal de dienstleider brood en wijn klaarzetten en worden de broeders en zusters uitgenodigd om dit rij voor rij op te halen en mee te nemen naar de zitplaats. We zorgen dat er een aparte aanlooproute en een aparte weglooproute is, zodat deze twee stromen niet door elkaar lopen. Daarna kan gezamenlijk het avondmaal gevierd worden.

 

Na de dienst

Na het afsluiten van de dienst zal de dienstleider de aanwezigen rij voor rij naar buiten laten gaan. Het is nog even niet de bedoeling om in de zaal na te praten. De mensen van de band, techniek en stoelendans kunnen moeten ongehinderd aan de slag kunnen met het opruimen van de zaal.

 

Punten van aandacht:

  • Bezoek van de dienst kan alleen na reserveren en na bevestiging (vanwege beperkte hoeveelheid bezoekers)
  • De livestream blijft openbaar beschikbaar voor de thuiskijkers
  • Alle maatregelen zoals voorgesteld door het RIVM nemen we over: we houden bijvoorbeeld 1,5 meter afstand tot niet-huisgenoten; bij ziekte in een gezin blijft het hele gezin thuis enz. (eigen verantwoordelijkheid)
  • Advies: handen wassen thuis voor- en na de dienst

 

De dienst in het Anne Frank Centrum:

  • Gezinsleden zitten bij elkaar, alle plaatsen worden vooraf toegewezen (rijnummer)
  • Het verlaten van de zaal na de dienst gaat per rij op aangeven van de dienstleider
  • De kosters zorgen voor voldoende ventilatie van de kerkruimte

Er komt in de App en in de nieuwsbrief info over het stoelendansen.

 

* Alle gegevens onder voorbehoud. Dit zijn voorlopige maatregelen n.a.v. huidige inschattingen. Houd deze pagina https://www.baptistengemeente-ichthus.nl/diensten in de gaten voor wijzigingen.

Laatst aangepast op woensdag, 17 november 2021 18:29